Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela od kojih je jedno počinio nepoznati počinitelj. Tri kaznena djela zabilježena su na području Petrinje, dva na području Kutine i jedno na području Siska. Počinjene su dvije prijevare te po jedna teška tjelesna ozljeda u pokušaju, prijetnja, utaja poreza i carine i neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Po jedno narušavanje javnog reda i mira zabilježeno je na području Novske i Gline za koje su prijavljena tri počinitelja. Prekršaji su počinjeni fizičkim sukobom i vrijeđanjem ili omalovažavanjem policijskih službenika.

Po jedna prometna nesreća, u kojoj je nastala samo materijalna šteta, zabilježena je na području Siska, Novske i Petrinje. U prometnoj nesreći na području Siska vozač je pobjegao s mjesta događaja i za njim se još traga.

Građanin je jučer, 12. siječnja, policiji u Petrinji dragovoljno predao 218 komada streljiva. Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta oružja i ubojitih sredstava, ovaj građanin neće snositi sankcije.         
 

Stranica