Ostali događaji – sažetak

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 19 kaznenih djela,



KRIMINALITET                                                                 
 
Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 19 kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji.
Sedam kaznenih djela počinjeno je na području Kutine, četiri na području Petrinje, tri na području Gline, dva na području Siska, a po jedno na području Sunje, Novske i Hrvatske Kostajnice.
Zabilježeno je sedam prijetnji, po dva nedozvoljena posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, zlouporabe opojnih droga, tjelesne ozljede, krađe i uništenja i oštećenja tuđe stvari te po jedna teška krađa i nasilničko ponašanje u obitelji.

JAVNI RED I MIR  
                       
Zabilježeno je sedam narušavanja javnog reda i mira, dva na području Novske i po jedno na području Siska, Sunje, Kutine, Petrinje i Gline. U tri događaja javni red i mir narušen je fizičkim sukobom, a u dva vikom i galamom. Zabilježen je i po jedan slučaj držanja životinja bez nadzora te glasne reprodukcije glazbe kojom se remetio noćni mir okolnih stanara.
U ovim događajima sudjelovalo je 11 počinitelja, od kojih jedan pod utjecajem alkohola.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji,  počinjena na području Sunje i Kutine.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, po dvije na području Kutine i Petrinje te jedna na području Siska. U dvije nesreće dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozljede, a u tri nesreće je nastala samo materijalna šteta. U dvije nesreće utvrđena je alkoholiziranost sudionika.


Stranica