Ostali događaji – sažetak

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela,



KRIMINALITET                                                                 
 
Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su šest počinili  nepoznati počinitelji.
Šest kaznenih djela počinjeno je na području Siska, tri na području Petrinje, a po jedno na području Kutine, Dvora, Novske i Hrvatske Kostajnice.
Zabilježeno je šest krađa, dvije prijetnje i po jedno kazneno djelo teške krađe, prijevare, uništenja i oštećenja tuđe stvari, nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari te izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.
    
JAVNI RED I MIR  
                       
Zabilježeno je sedam narušavanja javnog reda i mira, po dva počinjena na području Siska i Hrvatske Kostajnice te po jedno na području Sunje, Petrinje i Gline.
U tri događaja javni red i mir narušen je vikom i galamom, a u dva događaja je uslijedio i fizički sukob. Također je zabilježen i po jedan slučaj držanja životinja bez nadzora te vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika pri obavljanju službene dužnosti.
U ovim događajima sudjelovalo je osam počinitelja, od kojih je jedan, zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, zadržan u policijskoj postaji.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u tri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Siska, Dvora i Petrinje, a u njima su sudjelovala četiri počinitelja. Jedan počinitelj je uhićen te će biti doveden na prekršajni sud.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće, tri na području Siska i jedna na području Gline, a u njima je jedna osoba lakše ozlijeđena. U nesrećama nije utvrđena alkoholiziranost sudionika.


Stranica