Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 19 kaznenih djela, od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji.

Za dan 30. rujan / 1. listopad 2009. godine

KRIMINALITET                                                                

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 19 kaznenih djela, od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji.

Osam kaznenih djela počinjeno je na području Siska, šest na području Kutine, tri na području Gvozda i po jedno na području Hrvatske Kostajnice i Gline.

Zabilježeno je šest krađa, tri prijetnje, po dva uništenja i oštećenja tuđe stvari te povrede dužnosti uzdržavanja i po jedno kazneno djelo ratnog zločina protiv civilnog pučanstva, teške krađe, oduzimanja tuđe pokretne stvari, prijevare, nedozvoljene uporabe autorskog djela ili izvedbe umjetnika izvođača te povrede prava proizvoditelja zvučne ili slikovne snimke i prava u svezi s radiodifuzijskim emisijama.

JAVNI RED I MIR  

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno na području Općine Donji Kukuruzari gdje su se verbalno sukobila dvojica muškaraca te jedan drugome prijetili smrću.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, oba počinjena u Sisku. Optužni prijedlozi podneseni su protiv tri počinitelja, od kojih je jedan temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezen na bolničko liječenje.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće, po jedna na području Siska, Sunje, Petrinje i Gvozda, a u njima je jedna osoba lakše ozlijeđena.



Stranica