Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 19 kaznenih djela, od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji.

Za dan 1./2. listopad 2009. godine
 
KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je osam kaznenih djela, od kojih je jedno počinio nepoznati počinitelj.

Dva kaznena djela počinjena su na području Siska, a po jedno na području Kutine, Novske, Sunje, Gline, Petrinje i Dvora.

Zabilježene su po dvije teške krađe i krađe te po jedno kazneno djelo prijetnje, nedozvoljene trgovine, povrede dužnosti uzdržavanja i zlouporabe opojnih droga.

JAVNI RED I MIR

Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, počinjena na području Popovače, Novske i Siska. Protiv tri počinitelja je podnesen optužni prijedlog zbog fizičkog sukoba, a protiv jednoga zbog glasne reprodukcije glazbe kojom se remetio noćni mir okolnih stanara.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u jednom slučaju nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjenom na području Siska gdje su se fizički sukobili otac i sin.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća, po dvije na području Kutine i Petrinje i po jedna na području Siska i Novske, a u njima je nastala samo materijalna šteta.



Stranica