Teške krađe u pokušaju

U petak, 11. prosinca, u noćnim satima, zabilježen je pokušaj teške krađe provaljivanjem u trgovinu u Zagrebačkoj ulici u Gornjoj Gračenici, Općina Popovača

U petak, 11. prosinca, u noćnim satima, zabilježen je pokušaj teške krađe provaljivanjem u trgovinu u Zagrebačkoj ulici u Gornjoj Gračenici, Općina Popovača.
Za sada nepoznati počinitelj polomio je alke kroz koje su bili postavljeni lokoti na trgovini, a potom je ušao u unutrašnjost trgovine gdje nije ništa otuđio, već se iz nepoznatih razloga udaljio u nepoznatom smjeru.

Policijskoj postaji Sisak prijavljen je pokušaj teške krađe provaljivanjem u pomoćne prostorije društvenog doma u mjestu Donje Komarevo, Grad Sisak.
Nepoznati je počinitelj tijekom proteklih 20-ak dana polomio lokot na vratima pomoćne prostorije društvenog doma, ali iz nje nije ništa otuđio.

Policijskoj postaji Sisak prijavljen je pokušaj teške krađe provaljivanjem u prostorije srednje škole u Lađarskoj ulici u Sisku.
Nepoznati je počinitelj u noći s petka na subotu, 11./12. prosinca, uklonio metalne zaštitne rešetke na prozoru informatičke učionice, a potom razbio staklo na prozoru i ušao u unutrašnjost učionice iz koje nije ništa otuđio, a nasilno je ušao i u prostoriju zbornice, iz koje također nije ništa otuđio.

Stranica