Razbojništvo

Policija u Kutini podnijela je Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku kaznenu prijavu zbog razbojništva protiv 16-godišnjeg maloljetnika s područja

Policija u Kutini podnijela je Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku kaznenu prijavu zbog razbojništva protiv 16-godišnjeg maloljetnika s područja Općine Velika Ludina.

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je on u srijedu, 16. prosinca između 13 i 14 sati u Velikoj Ludini, u društvu s dvojicom maloljetnika i jednim djetetom, došao u kuću kod 76-godišnje žene te od nje uz verbalnu prijetnju zatražio novac, da bi joj potom iz novčanika kojega je držala u ruci uzeo 700 kuna.

Zbog sumnje u počinjenje ovog razbojništva policijski službenici Policijske postaje Kutina ubrzo su istoga pronašli te ga uhitili i nad njim proveli kriminalističko istraživanje.

Otuđeni novac kod njega nije pronađen, jer je utvrđeno da ga je nakon počinjenog razbojništva s društvom potrošio u ugostiteljskim objektima na području Popovače.

Uz osumnjičenog, koji je kazneno prijavljen za ovo razbojništvo, ostala trojica su prijavljena za pomaganje pri počinjenu kaznenog djela.



Stranica