Kutinski policajci građane pozvali na „Mir i dobro“


Foto: PP Kutina

Vezano za operativnu akciju „Mir i dobro“, kontakt-policajci Policijske postaje Kutina, zajedno s kolegama iz kutinske prometne policije, u srijedu i četvrtak, 16. i 17. prosinca u prijepodnevnim satima proveli su zajedničke aktivnosti promidžbenog karaktera.

Tako su 16. prosinca isto provodili na kutinskoj tržnici, dok su 17. prosinca s operativnom akcijom „Mir i dobro“ upoznavali građane Popovače na popovačkom središnjem Trgu grofova Erdödyja.

U Kutini su kontakt policajci Marija Jozić, Marijan Ložar, Igor Štimac i Ivo Pezić s policijskim službenicima Postaje prometne policije Kutina građanima dijelili za tu prigodu pribavljeni promidžbeni materijal te ih upoznavali s aktivnostima koje će policija u ovim nadolazećim blagdanskim danima provoditi kako bi se spriječila zlouporaba vatrenog oružja te eksplozivnih i pirotehničkih sredstava.

Bitno je napomenuti kako su jedan dio prigodnih letaka kutinski policajci sami osmislili i izradili.

Tom je prilikom na policijskom štandu bilo izloženo više primjeraka Glasila MUP, letci «Žrtve kaznenih djela», «Kazna za neosigurano motorno vozilo» i dr., a nisu propustili niti prigodu da građane podsjete i na akciju Manje oružja-manje tragedija.

Isto su narednog dana, 17. prosinca u Popovači odradili kontakt policajci Marija Jozić i Marijan Ložar, također zajedno s prometnim policajcima koji su i u Popovači i u Kutini građane podsjetili na propisanu zimsku opremu koja se obavezno mora koristiti u vrijeme zimskih uvjeta na cesti, koji ovih dana doista i „vladaju“ našim prometnicama.



Stranica