Ostali događaji - sažetak

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih su deset počinili nepoznati počinitelji.



KRIMINALITET

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih su deset počinili nepoznati počinitelji.

Šest kaznenih djela počinjeno je na području Siska, dva na području Kutine, a po jedno na području Dvora, Petrinje, Novske i Sunje.

Počinjeno je osam krađa, dvije teške krađe i po jedno kazneno djelo teške tjelesne ozljede i uništenja i oštećenja tuđe stvari.

JAVNI RED I MIR


Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno u ugostiteljskom objektu u Kutini gdje su se verbalno i fizički sukobila dvojica alkoholiziranih muškaraca.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI


Policija je postupala u jednom slučaju nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjenom u Kutini. Alkoholizirani počinitelj je uhićen i doveden na prekršajni sud gdje mu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 15 dana, uvjetno na godinu dana, a izrečena mu je i zaštitna mjera obveznog liječenja od ovisnosti o alkoholu u trajanju od tri mjeseca.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo devet prometnih nesreća, po četiri na području Siska i Kutine, a jedna na području Petrinje. U dvije nesreće s ozlijeđenim osobama jedna je osoba teško, a jedna je lakše ozlijeđena, dok je u sedam nesreća nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći, koja je za posljedicu imala samo materijalnu štetu, utvrđena je alkoholiziranost sudionika.


Stranica