Dovršeno kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom

Policijski službenici Policijske postaje Kutina dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom s područja Popovače te utvrdili da je od 2004. godine do 11 mjeseca prošle


Foto:  Ilustracija
 

Policijski službenici Policijske postaje Kutina dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom s područja Popovače te utvrdili da je od 2004. godine do 11 mjeseca prošle 2009. godine u mjestu Osekovo, Općina Popovača, počinio jednu krađu i šest teških krađa, od kojih dvije u društvu s bratom i još trojicom maloljetnika.

Naime, provaljeno je u osnovnu školu, ugostiteljski objekt i tri obiteljske kuće odakle su ukradeni predmeti manje materijalne vrijednosti.

Veći novčani iznos ukrao je iz obiteljske kuće koju je otključao ključem za kojeg je znao gdje ga vlasnica drži, dok je također veći novčani iznos s jednim od počinitelja ukrao iz nezaključanog osobnog automobila.

Nakon obavljanja razgovora s ostalim maloljetnicima, Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku biti će dostavljena posebna izvješća kao nadopune već podnesenim kaznenim prijavama po nepoznatom počinitelju.



Stranica