Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata
 
KRIMINALITET 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji.

Četiri kaznena djela počinjena su na području Siska, tri na području Kutine, a po jedno na području Gline, Dvora, Petrinje, Sunje i Novske.

Počinjeno je pet krađa, po dvije prijevare i tjelesne ozljede te po jedno kazneno djelo teške krađe, utaje i izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

JAVNI RED I MIR 

Proteklih 24 sata nisu zabilježena narušavanja javnog reda i mira.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u jednom slučaju nasilničkog ponašanja u obitelji počinjenom na području Popovače.

Vidno alkoholizirani počinitelj ovog prekršaja temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezen je na bolničko liječenje.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo 13 prometnih nesreća, pet na području Kutine, četiri na području Siska i po jedna na području Novske, Gline, Gvozda i Hrvatske Kostajnice.

U dvije nesreće jedna je osoba teško, a dvije su lakše ozlijeđene, dok je u 11 nesreća nastala samo materijalna šteta.

U jednoj nesreći, koja je za posljedicu imala samo materijalnu štetu, sudjelovao je vozač pod utjecajem alkohola od 1,7 g/kg, dok je jedan vozač pobjegao s mjesta prometne nesreće te se za njim traga.



Stranica