Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 16 kaznenih djela, od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata 
 
KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je osam kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Tri kaznena djela počinjena su na području Kutine, dva na području Hrvatske Kostajnice te po jedno na području Petrinje, Siska i Novske.

Počinjene su četiri teške krađe, tri krađe i jedna prijetnja.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno vikom na ulici u mjestu Ilova, Grad Kutina, gdje su se posvađali mještanin i mještanka.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Popovače i Petrinje, a u njima je sudjelovalo dvoje alkoholiziranih počinitelja.

U Petrinji je 46-godišnja žena pod utjecajem alkohola od 2,32 g/kg verbalno, a potom i fizički napala oca te je uhićena i dovedena na prekršajni sud, dok je u Popovači 54-godišnjak pod utjecajem alkohola od 3,57 g/kg verbalno zlostavljao suprugu te je temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama smješten je bolničko liječenje.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo sedam prometnih nesreća, po dvije na području Siska, Kutine i Novske te jedna na području Dvora, a u njima je nastala samo materijalna šteta.

U jednoj nesreći sudjelovao je vozač pod utjecajem alkohola od 1,62 g/kg, a jedan sudionik koji je pobjegao s mjesta događaja prometne nesreće naknadno je pronađen.



Stranica