Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata
 
KRIMINALITET 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji.

Četiri kaznena djela počinjena su na području Siska, tri na području Petrinje, dva na području Kutine, a po jedno na području Dvora, Gvozda, Sunje i Hrvatske Kostajnice.

Počinjeno je šest krađa, tri teške krađe, dva izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osuda te po jedna prijevara i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, dva počinjena na području Petrinje i jedno na području Siska, a u njima su sudjelovala četiri počinitelja.

U dva događaja javni red i mir narušen je fizičkim sukobom, a u jednom vikom i galamom.

Jedan je počinitelj temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezen na bolničko liječenje.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u tri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, dva počinjena na području Sunje i jedno na području Petrinje.

Dvojica alkoholiziranih počinitelja su uhićena i dovedena na prekršajni sud, gdje je jednom od njih izrečena zaštitna mjera obaveznog liječenja od ovisnosti o alkoholu u trajanju od šest mjeseci, nakon čega je prevezen u Neuropsihijatrijsku bolnicu Popovača.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće, dvije na području Siska te jedna na području Kutine, a u njima je jedna osoba teško ozlijeđena.

U dvije nesreće sudjelovali su vozači pod utjecajem alkohola. Prometnu nesreću s teško ozlijeđenom osobom na području Siska izazvao je 18-godišnji vozač osobnog automobila koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,1 g/kg.



Stranica