U PU sisačko-moslavačku primljeno 58 policajaca-vježbenika

Riječ je o polaznicima jednogodišnjeg Programa obrazovanja odraslih za zanimanje policajac, koji su oni uspješno završili te su shodno tome s današnjim danom primljeni


Foto:
 PU sisačko-moslavačka 
 

Načelnik Marko Rašić danas je u prostorijama Interventne jedinice policije u Sisku sa svojim suradnicima primio 58 novih djelatnika ove policijske uprave.

Riječ je o polaznicima jednogodišnjeg Programa obrazovanja odraslih za zanimanje policajac, koji su oni uspješno završili te su shodno tome s današnjim danom primljeni u državnu službu u svojstvu policajca-vježbenika.

Svih 58 polaznika ovog programa obuke, od kojih je 20 djevojaka, u ovoj policijskoj upravi raspoređeno je na poslove granične policije u policijskim postaja u Gvozdu, Dvoru i Hrvatskoj Kostajnici.

Načelnik Rašić tom im je prilikom zaželio dobrodošlicu i u svom obraćanju dao im osnovne upute o radu te im predstavio ustroj ove policijske uprave.

Poželio im je mnogo uspjeha u obavljanju policijskog posla te iskazao nadu da će svoja školska znanja uspješno pokazati u daljnjem radu.



Stranica