Teške krađe

U petak, 2. travnja u noćnim satima nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u ulici Mije Goričkog u Sisku te ukrao novac odložen u registarskoj kasi i ladici

U petak, 2. travnja u noćnim satima nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u ulici Mije Goričkog u Sisku te ukrao novac odložen u registarskoj kasi i ladici, a potom pronađenim ključem otvorio aparat za igru i iz njega također ukrao novac.

Teška krađa zabilježena je i u čekaonici željezničkog kolodvora u Sisku gdje je nepoznati počinitelj nasilno otvorio aparat za napitke i iz njega ukrao novac, te u sisačkoj bolnici gdje je također nepoznati počinitelj iz nasilno otvorenog aparata za napitke ukrao metalne posude s novcem.  

U noći s petka na subotu provaljeno je u kotlovnicu praonice vozila u Zagrebačkoj ulici u Sisku odakle je ukraden LCD monitor, tipkovnica i jedinica za pomoćno napajanje, a provaljeno je i u devet automata za naplatu pranja te u aparat za žetone, iz kojih je ukraden novac.

Od subote do ponedjeljka nepoznati počinitelj je provalio sporedna vrata trgovine mješovitom robom u mjestu Prelošćica, Grad Sisak i ukrao novac, više boca alkoholnih pića i kutija cigareta.


Stranica