Pronađen počinitelj dvije teške krađe

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 19-godišnjakom iz Hrvatske Dubice, policijski službenici Policijske postaje Hrvatska Kostajnica utvrdili su da je od 1. do 16. travnja


Foto:
 Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 19-godišnjakom iz Hrvatske Dubice, policijski službenici Policijske postaje Hrvatska Kostajnica utvrdili su da je od 1. do 16. travnja provalio u obiteljsku kuću u ulici Stjepana Radića u Hrvatskoj Dubici i ukrao veću količinu elektro-materijala, bušilicu, brusilicu i kuhinjsko posuđe.

Po nalogu Županijskog suda u Sisku obavljena je pretraga njegove kuće te su pronađeni i oduzeti ukradeni predmeti koji su vraćeni vlasniku, a protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinio još jednu tešku krađu, također u Hrvatskoj Dubici, gdje je provalio u nenastanjenu kuću u Ulici 30. svibnja i ukrao električna grla, prekidače, utičnice i miješalicu za vodu. Pretragom su ovi predmeti također pronađeni i vraćeni vlasniku.

 
Vezane vijesti:
19.4.2010. Teške krađe provaljivanjem
12.4.2010. Provaljeno u nenastanjenu kuću i podrum stambene zgrade


Stranica