Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata 
 
KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji.

Pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, tri na području Kutine, a po jedno na području Sunje, Petrinje, Gvozda i Novske.

Počinjeno je pet krađa, po dvije teške krađe i zlouporabe opojnih droga te po jedno kazneno djelo utaje, zapuštanja i zlostavljanja djeteta ili maloljetne osobe te uništenja i oštećenja tuđe stvari.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, počinjena u Petrinji i Kutini. Vidno alkoholizirani muškarac koji je vikao i galamio u ugostiteljskom objektu u Kolodvorskoj ulici u Kutini, zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja zadržan je u policijskoj postaji.

Muškarac pod utjecajem alkohola od 2,1 g/kg, koji je u dvorištu obiteljske kuće u Petrinji verbalno i fizički napao sina, također je zadržan u policijskoj postaji, a protiv njega je osim zbog remećenja javnog reda i mira podnesen i optužni prijedlog zbog nasilničkog ponašanja u obitelji.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u tri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Kutine, Popovače i Petrinje, a u njima su sudjelovala četiri počinitelja.

Sva četvorica bila su pod utjecajem alkohola, a dvojica su zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja zadržana u policijskoj postaji.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće, dvije na području Gline i jedna na području Petrinje, a u njima je nastala samo materijalna šteta.

U jednoj nesreći sudjelovao je vozač pod utjecajem alkohola od 1,04 g/kg, a jedan je vozač pobjegao s mjesta nesreće, ali je ubrzo pronađen. 

 


Stranica