Teške krađe

Policija u Sisku traga za nepoznatim počiniteljem koji je proteklog vikenda, od 24. do 26. travnja na gradilištu u Petrinjskoj ulici u Sisku provalio u dva konteinera, vlasništvo…

Policija u Sisku traga za nepoznatim počiniteljem koji je proteklog vikenda, od 24. do 26. travnja na gradilištu u Petrinjskoj ulici u Sisku provalio u dva konteinera, vlasništvo građevinskog poduzeća, te iz jednog ukrao motornu pilu i optički nivelir s postoljem i mjernom letvom. Po odštetnom zahtjevu materijalna šteta iznosi 5.978 kuna, a protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Policija u Gvozdu zaprimila je od odgovorne osobe šumarije kaznenu prijavu zbog teške krađe, počinjene od nepoznatog počinitelja u vremenu od 21. do 26. travnja u šumi u mjestu Perna, Općina Gvozd, gdje je polomio lokot na dvije automatske hranilice i iz njih ukrao dva akumulatora i dva sata (timera).

Teška krađa zabilježena je i na području Općine Sunja gdje je proteklog vikenda u mjestu Šaš nepoznati počinitelj nasilno otvorio rezervoar na parkiranom autobusu i ukrao oko 70 litara goriva. Kaznena prijava zbog teške krađe podnesena je i protiv nepoznatog počinitelja koji je proteklog vikenda provalio u vikendicu u Maloj Gorici, Grad Petrinja te ukrao agregat, dvije bušilice i ubodnu pilu.

 

Stranica