Policija traži pomoć građana

U subotu, 24. travnja u 7.23 sati na željezničkoj pruzi nasuprot gradske tržnice u Sisku, Ivana Fistrovića, samoubojstvo bacanjem pod vlak počinila je nepoznata žena…

Foto: Ilustracija


U subotu, 24. travnja u 7.23 sati na željezničkoj pruzi nasuprot gradske tržnice u Sisku, Ivana Fistrovića, samoubojstvo bacanjem pod vlak počinila je nepoznata žena.

Žena je visine oko 160 cm, jače tjelesne građe, stara oko 40 ili više godina, crveno obojane kose sa sijedim izrastom.
 

Bila je odjevena u crni sako broj 54, vunenu majicu koja je na leđima crne boje, dok je prednji dio svjetlo sive boje sa šljokicama, svjetlo plave traper hlače, a na nogama je imala obuvene zeleno-zlatne tenisice.


Na njenoj desnoj ruci pronađen je zlatni prsten, a na lijevoj srebrni prsten s cirkonima. U lijevoj ruci je pronađen i ključ starije izrade dužine 4 cm, na kojemu je ugraviran broj 4.

 
 Kako do sada žena nije identificirana niti je policiji prijavljen nestanak osobe koja bi odgovarala njenom opisu, molimo građane koji imaju bilo kakvu informaciju, a koja bi policiji pomogla u identifikaciji, da to dojave najbližoj policijskoj postaji ili jave na broj telefona 92.



Stranica