Požari

Očevidom na mjestu požara koji je u nedjelju, 2. svibnja u večernjim satima izbio na tzv. zelenom otoku iza trgovine u Radničkoj ulici u Novskoj, a u kojemu su izgorjela tri staklo

Očevidom na mjestu požara koji je u nedjelju, 2. svibnja u večernjim satima izbio na tzv. zelenom otoku iza trgovine u Radničkoj ulici u Novskoj, a u kojemu su izgorjela tri staklo-plastična eko-konteinera, utvrđeno je da je uzrok požara vanjski izvor toplinske energije, odnosno da su isključeni tehnički uzroci i prirodne pojave. Prema termičkim oštećenjima centar požara bio je u konteineru za otpadnu plastiku u kojem su pronađene i druge vrste materijala – boje, sprejevi, papir itd. U požaru je nastala veća materijalna šteta, a policija će o događaju podnijeti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini.

Jučer je obavljen očevid na mjestu požara koji je u nedjelju, 2. svibnja oko 22.30 sati buknuo na gospodarskom objektu (šupi za drva) u mjestu Brinjani, Grad Kutina. Utvrđeno je da je požar izazvan vanjskim izvorom paljenja. Vatra je zahvatila krovnu konstrukciju objekta koja je nagorjela, a nagorjela su i drva za ogrjev koja su se nalazila u šupi, dok je u potpunosti izgorjela kosilica za travu i aparat za varenje, čime je 54-godišnjem vlasniku počinjena šteta od oko deset tisuća kuna. Požar su ugasili vatrogasci JVP Grada Kutina i DVD-a Brinjani, a o ovom požaru policija će također dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini.  


Stranica