Krađe

Policiji u Kutini dojavljena je krađa koju je nepoznati počinitelj počinio tijekom večernjih sati s četvrtka na petak, 8./9. srpnja kada je sa šahte u Crkvenoj ulici u Kutini

Policiji u Kutini dojavljena je krađa koju je nepoznati počinitelj počinio tijekom večernjih sati s četvrtka na petak, 8./9. srpnja kada je sa šahte u Crkvenoj ulici u Kutini ukrao metalni poklopac dimenzija 100 x 120 cm.

U petak, 9. srpnja u Novskoj nepoznati počinitelj je u trgovini iskoristio kraću odsutnost i nepažnju prodavača te iz otvorene registar kase ukrao 1.500 kuna.

Također u petak u poslijepodnevnim satima u Sisku su dvije nepoznate žene došle kod 83-godišnjaka i prodale mu masažer i deku te su iskoristile njegovu nepažnju i iz ladice u kuhinji ukrale veći iznos novca. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava zbog krađe.

Sa subote na nedjelju, 10./11. srpnja nepoznati počinitelj je iz podruma stambene zgrade u Ulici Ivana Meštrovića u Sisku ukrao bicikl koji je bio osiguran sigurnosnom sajlom, a čiju vrijednost vlasnik procjenjuje na oko 2.200 kuna. 


Stranica