Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata
 
KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji.

Osam kaznenih djela počinjeno je na području Kutine, dva na području Siska te po jedno na području Sunje, Novske i Petrinje.

Počinjeno je pet krađa, četiri teške krađe te po dva uništenja i oštećenja tuđe stvari i izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

JAVNI RED I MIR

Zabilježeno je pet narušavanja javnog reda i mira, po dva na području Siska i Kutine te jedno na području Dvora.

U jednom slučaju javni red i mir narušen je vikom i galamom, a u četiri slučaja fizičkim sukobima u kojima je lakše ozlijeđena jedna osoba.

Protiv devet počinitelja ovih prekršaja slijede optužni prijedlozi nadležnim prekršajnim sudovima.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policijski službenici intervenirali su u dva slučaja obiteljskog nasilja.

Policija u Novskoj podnijela je optužni prijedlog zbog obiteljskog nasilja protiv 46-godišnjakinje koja je jučer, 19. srpnja u prijepodnevnim satima, u obiteljskoj kući na području Jasenovca, verbalno i fizički napala svoju baku staru 85 godina, ali ju nije ozlijedila.

Kutinska policija je jučer uhitila te će danas uz optužni prijedlog prekršajnom sudu dovesti muškarca starog 43 godine koji je u proteklih tjedan dana u više navrata u alkoholiziranom stanju verbalno i fizički napadao suprugu pred njihovim maloljetnim sinom, a prilikom jučerašnjeg uhićenja bio je pod utjecajem alkohola od 4,50 g/kg.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće i to po jedna na području Siska, Kutine, Petrinje i Hrvatske Kostajnice.

U dvije nesreće teže su ozlijeđene dvije osobe, a dvije su nesreće za posljedicu imale samo manju materijalnu štetu.

Alkoholiziranost kod sudionika ovih nesreća nije utvrđena, a nije bilo ni bjegova s mjesta nesreća.



Stranica