Otkriveni počinitelji dvije teške krađe

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad trojicom muškaraca s područja Sunje u dobi od 20, 31 i 42 godine, utvrđeno je da su u noći s nedjelje na ponedjeljak, 18./19. srpnja


Foto: 
Ilustracija

Policija u Sunji otkrila je počinitelje dviju teških krađa provaljivanjem počinjenih na području Sunje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad trojicom muškaraca s područja Sunje u dobi od 20, 31 i 42 godine, utvrđeno je da su u noći s nedjelje na ponedjeljak, 18./19. srpnja provalili u trgovinu u mjestu Timarci, Općina Sunja i ukrali veću količinu cigareta, prehrambenih proizvoda te drugih artikala, čime su oštećenom poduzeću pričinili štetu od oko deset tisuća kuna.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, a po nalogu Županijskog suda u Sisku, policija je pretražila njihove stanove i druge prostorije koje koriste na području Sunje, kojom su prilikom otuđeni predmeti pronađeni i oduzeti te vraćeni vlasniku trgovine.

Osim toga, daljnjim istraživanja je utvrđeno da je osumnjičeni 20-godišnjak s 22-godišnjakom sa sunjskog područja, nad kojim je također provedeno kriminalističko istraživanje, u ovu trgovinu provalio i u veljači ove godine kada su ukrali veću količinu cigareta i alkoholnih pića, oštetivši trgovinu za oko dvije tisuće kuna.

Zbog ovih teških krađa svi osumnjičeni su kazneno prijavljeni.



Stranica