Dovršena kriminalistička istraživanja

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom maloljetnika, jednog s područja Sunje, a drugog s područja Siska, policijski službenici Policijske postaje Sisak


Foto: 
Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom maloljetnika, jednog s područja Sunje, a drugog s područja Siska, policijski službenici Policijske postaje Sisak utvrdili su da su ovoga utorka, 20. srpnja provalili u mjesni dom u Gornjem Komarevu i otuđili alkoholna pića i sokove. Ukradene boce pića sakrili su u grmlju kod obližnje škole, gdje su pronađene i oduzete, a protiv oba maloljetnika slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku.

Kriminalističkim istraživanjem nad 34-godišnjim muškarcem s područja Popovače utvrđeno je da je početkom lipnja ove godine u Voloderu, Općina Popovača, nasilno otvorio vrata kuće 38-godišnje mještanke Volodera, u kojoj je iz svih prostorija presjekao i demontirao, a potom otuđio bakrene cijevi za centralno grijanje, pet radijatora i TV-prijemnik, oštetivši vlasnicu za oko 10 tisuća kuna. Protiv osumnjičenog slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Petrinja kriminalističkim istraživanjem nad 17-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, sa statusom stranca na stalnom boravku u RH, utvrdili su da je krajem veljače ove godine provalio u trgovinu u ulici Brezje u Petrinji u kojoj je iz registar kase otuđio novac. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku.

Stranica