Dovršena kriminalistička istraživanja

Siščanin star 21 godinu, nad kojim je također provedeno kriminalističko istraživanje, osumnjičen je da je u svibnju ove godine u ugostiteljskom objektu u ulici Silvija Strahimira…


Foto: 
Ilustracija
 

Sisačka policija otkrila je počinitelje jedne teške krađe i dviju krađa.

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem nad Siščaninom starim 29 godina utvrđeno je da je u siječnju 2006. godine provalio u kiosk u ulici Ante Starčevića u Sisku te otuđio cigarete i dječje igračke, oštetivši vlasnika kioska za oko sedam tisuća kuna.

Siščanin star 21 godinu, nad kojim je također provedeno kriminalističko istraživanje, osumnjičen je da je u svibnju ove godine u ugostiteljskom objektu u ulici Silvija Strahimira Kranjčevića u Sisku, iskoristio nepažnju tri gosta i otuđio njihove jakne, mobitel, ključeve vozila i manji iznos, oštetivši ih sveukupno za oko 1.400 kuna.
 
Žena sa sisačkog područja stara 30 godina osumnjičena je za krađu mobitela u ugostiteljskom objektu u Sisku, počinjenu također u svibnju ove godine. Ukradeni mobitel je potom preko oglasnika prodala nepoznatom muškarcu u Zagrebu.
 
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv osumnjičenih su podnesene kaznene prijave.
 


Stranica