Teške krađe

U razdoblju od srijede do petka, 28. do 30. srpnja, provaljeno je u prostorije osnovne škole u Školskoj ulici u Hrvatskoj Kostajnici…..

U razdoblju od srijede do petka, 28. do 30. srpnja, provaljeno je u prostorije osnovne škole u Školskoj ulici u Hrvatskoj Kostajnici. Nepoznati je počinitelj po ulasku u školu u jednoj od prostorija nasilno otvorio metalnu kasu i otuđio dva prijenosna računala, oštetivši školu za nekoliko tisuća kuna.

Pokušaj teške krađe zabilježen je u mjestu Ludinica, Općina Velika Ludina. Tamo je nepoznata osoba u razdoblju od 15. lipnja do 1. kolovoza, provalila u vikendicu 59-godišnjeg vlasnika, ali nije ništa otuđila.

Teška krađa počinjena je i u mjestu Pješčanica, Općina Gvozd. Naime, policija u Gvozdu otkrila je dječaka starog 13 godina, osumnjičenog da je u subotu, 31. srpnja, nasilno ušao u dva podruma i šupu 57-godišnjeg vlasnika te otuđio bakrenu kapu i cijev rakijskog kotla, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna. Vezano za ovu tešku krađu slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku.
 
 


Stranica