Djevojka teško ozlijeđena u prometnoj nesreći

Nesreća se dogodila kada je 24-godišnji muškarac iz Novske, upravljajući osobnim automobilom kutinskih registracijskih oznaka, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine

Foto: Ilustracija

Noćas oko 2 sata u Novskoj se dogodila prometna nesreća u kojoj je 16-godišnja djevojka s područja Novske zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nesreća se dogodila kada je 24-godišnji muškarac iz Novske, upravljajući osobnim automobilom kutinskih registracijskih oznaka, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom i sletio u zapadni odvodni kanal, gdje se vozilo u prevrtanju ponovno vratilo na kolnik i sletjelo u istočni kanal, gdje se potom zaustavilo okrenuto na krov.

Uz teško ozlijeđenu djevojku, koja je prevezena u sisačku Opću bolnicu, u automobilu su se kao putnice nalazile još dvije djevojke koje nisu ozlijeđene.

Protiv vozača, za kojega je alkotestiranjem utvrđeno da nije bio pod utjecajem alkohola, podnesena je kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće s teško ozlijeđenom osobom.



Stranica