Sisak: Otkriven kradljivac čamaca

Zbog sumnje da je u srpnju ove godine u Sisku počinio dvije krađe, policijski službenici Policijske postaje Sisak proveli su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom

Foto: Ilustracija

Zbog sumnje da je u srpnju ove godine u Sisku počinio dvije krađe, policijski službenici Policijske postaje Sisak proveli su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom iz Sunje.
 

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u noći 4./5. srpnja u Sisku, Obala Tome bana Erdödya, ukrao plastični čamac dužine 5,8 metara, koji je bio vezan uz desnu obalu Save. Time je vlasnika čamca, 39-godišnjeg Siščanina, oštetio za oko šest tisuća kuna.

Slijedeće noći je također s desne obale Save u ulici Savskih žrtava u Sisku ukrao čamac s ugrađenim brodskim motorom i pripadajućim spremnikom za gorivo, čija je vrijednost po izjavi vlasnika, 57-godišnjeg Siščanina, procijenjena na 25 tisuća kuna. Ukradeni čamac je prodao muškarcu s područja Jasenovca, a brodski motor muškarcu sa sisačkog područja, od kojih su ukradeni predmeti oduzeti i vraćeni vlasniku.

Zbog ovih dviju krađa protiv počinitelja su Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku podnesene kaznene prijave.   



Stranica