Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je sedam kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata
 
KRIMINALITET 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je sedam kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji.

Dva kaznena djela počinjena su na području Petrinje, a po jedno na području Siska, Kutine, Novske, Gline i Hrvatske Kostajnice.

Počinjene su dvije krađe te po jedno teško ubojstvo, prijetnja, zlouporaba opojnih droga, teška krađa i prijevara.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, počinjena na području Siska, Petrinje i Sunje, a u njima su sudjelovala četiri počinitelja.

U sva tri događaja javni red i mir narušen je fizičkim sukobom, a počinitelj s područja Sunje je bio pod utjecajem alkohola od 2,69 g/kg te je zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja zadržan u policijskoj postaji.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Petrinje i Kutine, a u njima je sudjelovalo četvero počinitelja.

Optužni prijedlozi podneseni su protiv supružnika koji su se verbalno i fizički sukobili u obiteljskoj kući na kutinskom području, te protiv snahe i svekrve koje su se fizički sukobile u obiteljskoj kući na petrinjskom području.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće, dvije na području Siska i jedna na području Dvora, a u njima je jedna osoba lakše ozlijeđena.

U nesrećama nisu sudjelovali alkoholizirani vozači niti su zabilježeni bjegovi s mjesta nesreće.



Stranica