Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih su deset počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata 

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih su deset počinili nepoznati počinitelji.

Po pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska i Kutine, dva na području Petrinje te po jedno na području Gline i Novske.

Počinjene su četiri krađe, po dvije teške krađe, prijetnje i uništenja i oštećenja tuđe stvari te po jedno kazneno djelo utaje, prijevare, krivotvorenja isprava i nepružanja pomoći osobi koja je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći.

JAVNI RED I MIR 

U protekla 24 sata nije zabilježeno narušavanje javnog reda i mira.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policiji nisu prijavljeni niti slučajevi nasilničkog ponašanja u obitelji.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, dvije na području Siska i po jedna na području Novske, Hrvatske Kostajnice i Kutine, a u njima je jedna vozačica zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život.

U jednoj nesreći, koja je za posljedicu imala samo materijalnu štetu, sudjelovao je vozač pod utjecajem alkohola od 1,96 g/kg.

Jedan vozač je pobjegao s mjesta nesreće te se za njim traga.



Stranica