Alkoholizirani vozači u prometu

Foto: Ilustracija
 
U nedjelju 22. rujna, oko pola sata iza ponoći u ulici kralja Tomislava u Novskoj, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo kutinskih registracija kojim je upravljao 29-godišnjak s područja Novske pod utjecajem alkohola od 1,59 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje.  
 
Istoga dana u jutarnjim satima, u Sisku za vrijeme kontrole prometa zaustavljeno je osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je upravljao 40-godišnjak s područja Petrinje pod utjecajem alkohola od 2,06 promila. Kako je i za njega postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje.
  
Oko 23 sata u Hrvatskoj Kostajnici, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 50-godišnjak s područja Hrvatske Kostajnice pod utjecajem alkohola od 2,06 promila. I on je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje jer je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja.

Protiv vozača nadležnom Općinskom sudu biti će podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja.

Stranica