Kršili mjeru samoizolacije i pristupili graničnoj kontroli


Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti prema kojemu je predviđena novčana kazna u iznosu od osam do 15 tisuća kuna, izdan im je prekršajni nalog

Foto : Ilustracija

U petak 18. prosinca u jutarnjim satima, na izlasku iz Republike Hrvatske na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Hrvatska Kostajnica, pristiglo je osobno vozilo zagrebačkih registracija kojim je upravljao 73-godišnjak iako mu je određena mjera samoizolacije.

U nedjelju, 20. prosinca, oko 10.40 sati, na izlasku iz Republike Hrvatske na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Jasenovac, pristiglo je osobno vozilo zagrebačkih registracija, u kojem se kao putnik nalazio 57-godišnjak, kojemu je izrečena mjera samoizolacije.

Nakon sat vremena, na izlasku iz Republike Hrvatske na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Jasenovac, pristiglo je osobno vozilo njemačkih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 58-godišnjak, a kao putnik se nalazio 23-godišnjak. Obojici je bila izrečena mjera samoizolacije.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti prema kojemu je predviđena novčana kazna u iznosu od osam do 15 tisuća kuna, izdan im je prekršajni nalog.

Stranica