Alkoholizirani vozači u prometu

Foto: Ilustracija
 
U subotu, 27. ožujka oko 19.20 sati, u mjestu Nova Subocka, na novljanskom području, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo daruvarskih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,96 promila upravljao 65-godišnjak s područja Lipika.
Istoga dana, oko 20.30 sati, u Ulici Hrvatskog proljeća u Dvoru, zaustavljeno je osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,50 promila upravljao 38-godišnjak s područja Sunje.
Oko 21.50 sati, u Ulici kralja Petra Krešimira u Kutini, zaustavljeno osobno vozilo kutinskih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,10 promila upravljao 31-godišnjak s područja Kutine. 
Oko 23.35 sati, u mjestu Nova Subocka, na novljanskom području, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo kutinskih registracija, kojim je pod vidnim utjecajem alkohola upravljao 38-godišnjak s područja Novske.

Idućeg dana, oko 15.15 sati, u mjestu Dužica, zaustavljeno je osobno vozilo zagrebačkih registracija, kojom je pod utjecajem alkohola od 2,14 promila upravljao 44-godišnjak s područja Zagreba.
Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozači su smješteni u posebne prostorije nadležnih policijskih postaja. Zbog počinjenih prekršaja protiv vozača bit će podnijeti optužni prijedlozi nadležnom Općinskom sudu.

Stranica