​U prometu zaustavljeni alkoholizirani vozači

Foto: ilustracija

U petak, 11. studenoga, oko 21.30 sati, u Dugoj ulici u Petrinji, u kontroli prometa zaustavljen je automobil zagrebačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,58 promila upravljao 49-godišnjak s područja Petrinje.

Istoga dana, dva sata kasnije, u Ulici kralja Zvonimira u Novskoj, zaustavljen je 39-godišnjak iz Novske, koji je bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 2,23 promila upravljao automobilom kutinskih registracija.

Sljedećeg dana, 12. studenoga, oko 22 sata, u Zagrebačkoj ulici u Novskoj, zaustavljen je 40-godišnjak s područja Novske, koji je pod utjecajem alkohola od 2,86 promila upravljao automobilom kutinskih registracija.

U nedjelju, 13. studenoga, oko pola sata poslije ponoći, na kutinskom području u mjestu Zbjegovača, pod utjecajem alkohola od 1,73 promila, automobilom kutinskih registracija upravljao je 32-godišnjak s kutinskog područja.

Potom je oko 1.45 sati, u ulici Antuna Gustava Matoša u Kutini, zaustavljen 25-godišnjak iz Križa, koji je pod utjecajem alkohola od 1,73 promila upravljao automobilom kutinskih registracija.

Zatim je oko 21 sat, u ulici Ferde Hefelea u Sisku, zaustavljen 39-godišnjak iz Siska, koji je pod utjecajem alkohola od 2,22 promila upravljao automobilom sisačkih registracija.

Nadalje je oko 23 sata, u ulici Pukovnika Predraga Matanovića u Petrinji, zaustavljen 48-godišnjak iz Petrinje, koji je pod utjecajem alkohola od 1,77 promila upravljao automobilom sisačkih registracija.

Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozači su smješteni u posebne prostorije nadležnih policijskih postaja. Zbog počinjenih prekršaja protiv njih slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Stranica