​U prometu zatečeni alkoholizirani vozači

Foto: ilustracija

U ponedjeljak, 24. srpnja oko 7 sati na sisačkom području u mjestu Žažina, zaustavljen je 50-godišnjak s koji je upravljao automobilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 2,3 promila i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljana vozilima. Utvrđeno je da za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas. Uhićen je i zbog počinjenih prekršaja doveden nadležnom Općinskom sudu.

Istoga dana, u 15 sati, u mjestu Kinjačk na području Sunje, zaustavljen je 39-godišnjak koji je bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,59 promila upravljao automobilom sisačkih registracija.  

Pola sata kasnije u ulici Brezovičkog odreda u Sisku, u kontroli prometa zaustavljen je 44-godišnjak koji je upravljao automobilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,63 promila.

Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozači su smješteni u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja protiv njih slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Pisane vijesti | Promet i vozila