​U prometu zaustavljeni alkoholizirani vozači

Foto: ilustracija

U petak, 12. siječnja oko 22 sata, na lekeničkom području u mjestu Žažina, policijski su službenici zaustavili kombi sisačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,56 promila upravljao 30-godišnjak.

U subotu, 13. siječnja oko 21.30 sati, na Gavrilovićevom trgu u Petrinji, zaustavljen je automobil sisačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,59 promila upravljao 38-godišnjak. Daljnjom provjerom je utvrđeno da mu je isteklo važenje vozačke dozvole.

Potom je istoga dana, oko 23 sata, u Ulici Gromova u Petrinji, zatečen 35-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,93 promila upravljao automobilom sisačkih registracija.

U nedjelju, 14. siječnja oko 19.30 sati, na području Popovače u mjestu Gornja Gračenica, zaustavljen je 61-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,64 promila upravljao automobilom kutinskih registracija.    

Do otriježnjenja su smješteni u posebnu prostoriju nadležne policijske postaje, a protiv njih slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Pisane vijesti | Promet i vozila