​Gradonačelnik Grada Gline ugostio načelnika Policijske postaje povodom odlikovanja Policijske postaje Glina Redom Nikole Šubića Zrinskog

Ovaj susret dodatno je ojačao veze između institucija, naglašavajući zajednički cilj - prevencija kriminaliteta i sigurnija zajednica

Foto: Grad Glina
 
Jučer, 8. listopada, u gradskoj upravi Grada Gline, održan je susret između gradonačelnika Grada Gline Ivana Jankovića i načelnika Policijske postaje Glina Miroslava Rajkovića, povodom odlikovanja Policijske postaje Glina. Naime, Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, povodom Dana policije i blagdana njenog zaštitnika sv. Mihovila, 29. rujna, odlikovao je Policijsku Postaju Glina Redom Nikole Šubića Zrinskog za iskazano junaštvo u Domovinskom ratu.

Prijem u gradskoj upravi bio je prilika za izražavanje zahvalnosti i čestitki načelniku te svim djelatnicima Policijske postaje. „Ovo odlikovanje je i velika odgovornost za sve sadašnje i buduće generacije koji su prvi štit grba koji nose na svojim odorama“ rekao je gradonačelnik.

Načelnik Policijske postaje Glina istaknuo je važnost suradnje između policije i lokalne vlasti u postizanju zajedničkih ciljeva. Dodao je da će on, kao i svi djelatnici Policijske postaje Glina nastaviti raditi na jačanju povjerenja i sigurnosti unutar zajednice. 

Pisane vijesti