Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je sedam kaznenih djela od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji. Četiri kaznena djela zabilježena su na području Siska te po jedno na području Novske, Gline i Dvora. Počinjeno je pet krađa te po jedna teška krađa i utaja. 

Na području Novske, vrijeđanjem ili omalovažavanjem moralnih osjećaja građana, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje je prijavljen jedan počinitelj. 
 
Dogodilo se sedam prometnih nesreća, tri na području Kutine, dvije na području Siska te po jedna na području Gline i Hrvatske Kostajnice. U dvije prometne nesreće s ozlijeđenima, dvije osobe su lakše ozlijeđene, dok je u pet nesreća nastala samo materijalna šteta. U nesreći na području Gline vozač je pobjegao s mjesta događaja i još nije pronađen, dok je u nesreći na području Hrvatske Kostajnice kod vozača utvrđena alkoholiziranost od 0,90 promila.
  
Građanka je petrinjskoj policiji dragovoljno predala ručnu bombu. Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta oružja i ubojitih sredstava, ova građanka neće snositi sankcije.

Stranica