Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je osam kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Na području Kutine počinjena su tri kaznena djela, dva na području Siska te po jedno na području Sunje, Petrinje i Gline. Zabilježene su četiri krađe, dvije prijetnje te po jedna tjelesna ozljeda i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.
 
Dogodilo se šest prometnih nesreća, po tri na području Siska i Kutine. U jednoj prometnoj nesreći s ozlijeđenima, jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede, a jedna lakše, dok je u pet nesreća nastala samo materijalna šteta. Na području Kutine vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,72 promila.
U dvije nesreće na sisačkom području, vozači su pobjegli s mjesta događaja, od kojih je jedan naknadno pronađen, a za drugim se još uvijek traga.
  
Jučer, 25. svibnja, na području Novske u mjestu Popovac, za vrijeme iskapanja na arheološkom nalazištu pronađena je ručna bomba koju je s mjesta pronalaska izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

Stranica