Prometna učilica: Među najboljima učenici iz Osnovne škola Ivana Kukuljevića i Osnovne škole 22. lipnja iz Siska

  • Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/Prometna učilica/učilica 1.jpg
  • Slika
Foto: PU sisačko-moslavačka

I ove godine, putem web-aplikacije „Prometna učilica“, provedeno je natjecanje iz poznavanja prometnih propisa. Ovo je 13. natjecanje za učenike osnovnih škola te 4. natjecanje za učenike srednjih škola.

Web-aplikacija „Prometna učilica“ namijenjena je učenicima svih razreda osnovnih i srednjih škola za učenje i provjeru znanja iz prometnih propisa. Natjecanje je trajalo od 20. siječnja do 12. ožujka 2022. godine.

Za najbolje osnovne škole, najbolji razred osnovne škole, najbolje učenike i voditelja najboljeg razreda osnovnih škola, kao i za najbolje srednje škole i njihove učenike i voditelje natjecanja predviđene su nagrade.

U Osnovnoj školu 22. lipnja u Sisku, u petak 6. svibnja, dodijeljene su nagrade učenicima Osnovne škole Ivana Kukuljevića i Osnovne škole 22. lipnja koji su pokazali izuzetno znanje i motiviranost kada je u pitanju sigurnost cestovnog prometa te osvojili velik broj nagrada u državnom natjecanju „Prometne učilice“ osnovnih i srednjih škola, u sklopu promicanja korištenja „Prometne učilice.

Stranica