U prometnoj nesreći na autocesti smrtno stradao muškarac

Vozač, zasad neutvrđenog identiteta, upravljao je osobnim automobilom slovenskih nacionalnih oznaka i kretao se desnim prometnim trakom…

Jutros, 4. kolovoza u 2.40 sati na 88 km i 800 metara sjeverne kolničke trake autoceste A-3, Bregana-Zagreb-Lipovac, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.
Vozač, zasad neutvrđenog identiteta, upravljao je osobnim automobilom slovenskih nacionalnih oznaka i kretao se desnim prometnim trakom sjeverne kolničke trake autoceste u smjeru Zagreba te se dolaskom na navedeni kilometar, gdje se promet zbog izvođenja radova preusmjerava na južnu kolničku traku, uslijed neprilagođene brzine nastavio kretati ravno i s prednjim dijelom vozila udario u prometnu signalizaciju, a potom i u rasvjetni stup, od kojega se vozilo odbilo i višestruko zarotiralo, a potom se zaustavilo u zoni radova.
Nepoznati vozač preminuo je na mjestu nesreće te je njegovo tijelo prevezeno na patologiju Opće bolnice u Sisku gdje će tijekom današnjeg dana biti obavljeno prepoznavanje i  utvrđivanje identiteta.  
Očevid su obavili policijski službenici Postaje prometne policije Kutina, koji će vezano za ovu prometnu nesreću podnijeti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini.

Od strane rodbine izvršeno je prepoznavanje preminule osobe te je utvrđeno da se radi o 28-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine.


 

Stranica