Teško stradali u prometnoj nesreći

Do nesreće je došlo kada se 48-godišnji vozač osobnog automobila, novogradiških registracijskih oznaka, sa sjevernog kolničkog traka preko službenog prijelaza nepropisno polukružno okretao…

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć, 16. kolovoza oko 22.40 sati na 117-om kilometru autoceste A-3 kod Lipovljana, dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozljede opasne po život.
Do nesreće je došlo kada se  48-godišnji vozač osobnog automobila, novogradiških registracijskih oznaka, sa sjevernog kolničkog traka  preko službenog prijelaza nepropisno polukružno okretao na južni prometni trak. U tom trenutku u njegov desni bočni dio udario je osobni automobil osječkih registracijskih oznaka, kojim je desnim prometnim trakom iz smjera zapada upravljala 58-godišnja vozačica. Od siline udara automobil osječkih oznaka je sletio na južnu zelenu površinu gdje je udario u smjerokazni stupić i prometni znak, a drugi automobil se zarotirao i zaustavio na lijevoj prometnoj traci.
Oboje vozača je prevezeno u Opću bolnicu Nova Gradiška gdje je utvrđeno da su zadobili teške tjelesne ozljede opasne po život te su zadržani na liječenju.
Protiv 48-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave zbog izazivanja prometne nesreće.

 

Stranica