Ostali događaji – sažetak

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Za dan 20. / 21. kolovoza 2009. godine

KRIMINALITET                                                                

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Četiri kaznena djela počinjena su na području Kutine, tri na području Siska, dva na području Novske, a po jedno na području Dvora i Hrvatske Kostajnice.

Zabilježene su četiri krađe, po dvije teške krađe i prijetnje te po jedno kazneno djelo prijevare, krivotvorenja isprava i izbjegavanja carinskog nadzora.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, počinjena na području Kutine i Siska, a u njima su sudjelovala dva počinitelja. 

U jednom događaju javni red i mir narušen je vikom i galamom u dvorištu obiteljske kuće u mjestu Ilova, Grad Kutina, a u drugom glasnom reprodukcijom glazbe iz osobnog automobila na dvorištu u Sisku

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u pet slučajeva nasilničkog ponašanja u obitelji,  tri počinjena na području Kutine, po jedan na području Siska i Petrinje, a u njima je sudjelovalo sedam počinitelja.

Jedan je počinitelj uhićen te će biti doveden na prekršajni sud, a dvoje je temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama smješteno na bolničko liječenje.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, po jedna na području Petrinje, Gline, Novske, Siska i Kutine.

U dvije nesreće s ozlijeđenim osobama jedna je osoba teško, a jedna je lakše ozlijeđena, dok je u tri nesreće nastala samo materijalna šteta.

U obje nesreće s ozlijeđenim osobama sudjelovali su vozači pod utjecajem alkohola.



Stranica