Ostali događaji – sažetak

U posljednja 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih je šest počinjeno od strane nepoznatih počinitelja. Sedam kaznenih djela počinjeno je na području Siska, pet na području Kutine, a po jedno na području Petrinje i Hrvatske Kostajnice.



KRIMINALITET

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih je šest počinjeno od strane nepoznatih počinitelja.
Sedam kaznenih djela počinjeno je na području Siska, pet na području Kutine, a po jedno na području Petrinje i Hrvatske Kostajnice.
Zabilježene su četiri prijetnje, tri teške krađe, dvije krađe i po jedno kazneno djelo teške tjelesne ozljede, nasilničkog ponašanja, izbjegavanja carinskog nadzora, protupravne naplate i tjelesne ozljede.

JAVNI RED I MIR

Zabilježeno je pet narušavanja javnog reda i mira, tri počinjena na području Siska te dva na području Petrinje.
U četiri događaja javni red i mir narušen je vikom i galamom, a u jednom fizičkim sukobom. Optužni prijedlozi podneseni su protiv sedam počinitelja, od kojih su dva bila pod utjecajem alkohola. Jedan alkoholizirani počinitelj je zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja zadržan u policijskoj postaji.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u tri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, dva počinjena na području Petrinje, a jedan na području Siska. Žena koja je pod utjecajem alkohola udarila dijete te verbalno napala nevjenčanog supruga uhićena je te će biti dovedena na prekršajni sud.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, tri na području Kutine i po jedna na području Gvozda i Petrinje. U jednoj nesreći jedna je osoba smrtno stradala, jedna je teško, a dvije su osobe lakše ozlijeđene. U tri nesreće pet je osoba lakše ozlijeđeno, dok je jedna nesreća za posljedicu imala samo materijalnu štetu. U nesrećama nije utvrđena alkoholiziranost sudionika.


Stranica