Ostali događaji – sažetak

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela



KRIMINALITET                                                                 
 
Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji.
Tri kaznena djela počinjena su na području Kutine, dva na području Siska, a jedno na području Gvozda.
Zabilježene su četiri teške krađe te po jedna krađa i uništenje i oštećenje tuđe stvari

JAVNI RED I MIR

Proteklih 24 sata nisu zabilježeni slučajevi narušavanja javnog reda i mira.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policiji nisu prijavljeni slučajevi nasilničkog ponašanja u obitelji.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće, dvije na području Novske i jedna na području Siska. U dvije nesreće jedna je osoba teško, a jedna je lakše ozlijeđena. U jednoj nesreći nastala je samo materijalna šteta. U nesrećama nije utvrđena alkoholiziranost sudionika.       

POŽARI

Jučer, 31. kolovoza 2009. godine, obavljen je očevid na mjestu požara koji je izbio u nedjelju, 30. kolovoza u 21.45 sati u Ulici Ivana Mažuranića u Petrinji, u hali za preradu plastike, a  u kojem je u potpunosti izgorjelo krovište hale, oko dvije tone reciklirane plastike te strojevi za recikliranje. Očevidom je utvrđeno da je uzrok požara kvar na električnim instalacijama unutar objekta odakle se vatra proširila na okolni gorivi materijal. Na požarište je izašla i Inspekcija za zaštitu okoliša te članovi županijskog „Eko-stožera“ zbog poduzimanja mjera iz svoje nadležnosti te saniranja prostora. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno, a policija će o događaju podnijeti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.


Stranica