Ostali događaji – sažetak

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 17 kaznenih djela,



KRIMINALITET                                                                 
 
Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 17 kaznenih djela, od kojih su šest počinili  nepoznati počinitelji.
Pet kaznenih djela počinjeno je na području Kutine, po četiri na području Siska i Petrinje, dva na području Hrvatske Kostajnice, a po jedno na području Novske i Gvozda.
Zabilježeno je pet krađa, tri teške krađe, dvije prijetnje i po jedno kazneno djelo krivotvorenja novca, nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, tjelesne ozljede, utaje, protuzakonitog lova, samovlasti i izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

JAVNI RED I MIR  
                       
Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno u dvorištu obiteljske kuće u Lipovljanima gdje su se verbalno sukobile snaha i svekrva te je protiv njih podnesen i optužni prijedlog zbog nasilničkog ponašanja u obitelji.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u četiri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, tri na području Kutine i jedno na području Novske, a u njima je sudjelovalo šest počinitelja. Dva počinitelja su temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezena na bolničko liječenje.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće, dvije na području Novske i jedna na području Siska, a u njima je nastala samo materijalna šteta. U nesrećama nije utvrđena alkoholiziranost sudionika.


Stranica