Ostali događaji – sažetak

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela,



KRIMINALITET                                                                 

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.
Četiri kaznena djela počinjena su na području Siska, tri na području Novske, dva na području Kutine, a po jedno na području Gline, Petrinje i Hrvatske Kostajnice.
Zabilježene su tri krađe, dvije tjelesne ozljede i po jedno kazneno djelo prijetnje, prijevare, teške tjelesne ozljede, krivotvorenja isprava, izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude, zapuštanja i zlostavljanja djeteta ili maloljetne osobe te nasilničkog ponašanja u obitelji.
                                
JAVNI RED I MIR  

Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, dva počinjena na području Siska i jedno na području Novske, a u njima je sudjelovalo pet počinitelja. U dva događaja javni red i mir narušen je fizičkim napadom, a u jednom vikom i galamom. Jedan alkoholizirani počinitelj je zadržan u policijskoj postaji.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Petrinje i Velike Ludine. Oba alkoholizirana počinitelja su  zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja zadržana u policijskoj postaji.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile dvije prometne nesreće, po jedna na području Petrinje i Kutine, a u njima je nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći sudjelovao je alkoholizirani vozač.


Stranica