Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji.

Za dan 22./23.  rujan  2009. godine


KRIMINALITET                                                                 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji.

Četiri kaznena djela počinjena su na području Siska, tri na području Kutine, po dva na području Hrvatske Kostajnice, Gline i Petrinje, a po jedno na području Novske i Gvozda.

Zabilježeno je šest krađa, po dvije teške krađe i prijetnje te po jedno kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji, nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, prijevare, tjelesne ozljede i uništenja i oštećenja tuđe stvari.


                          
JAVNI RED I MIR  

Zabilježeno je pet narušavanja javnog reda i mira, dva počinjena na području Hrvatske Kostajnice, a po jedno na području Novske, Siska i Petrinje.
 
U tri događaja javni red i mir narušen je vikom i galamom, a u jednom je uslijedio i fizički sukob. Zabilježen je i jedan slučaj glasne reprodukcije glazbe kojom se remetio noćni mir okolnih stanara
Optužni prijedlozi podneseni su protiv šest počinitelja, od kojih je jedan  uhićen te će biti doveden na prekršajni sud, a jedan je zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja zadržan u policijskoj postaji.



NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u četiri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, dva počinjena na području Petrinje i po jedno na području Kutine i Siska.

U ovim događajima sudjelovalo je šest počinitelja, od kojih su dva uhićena te će biti dovedena na prekršajni sud, a jedan je zadržan u policijskoj postaji.



PROMET

Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće, dvije na području Novske i po jedna na području Kutine i Gvozda.

U tri nesreće s ozlijeđenim osobama jedna je osoba teško, a četiri su lakše ozlijeđene, dok je u jednoj nesreći nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći utvrđena je alkoholiziranost sudionika, a u njoj je jedna osoba teško ozlijeđena.


 

Stranica