Ostali događaji – sažetak

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji.

Za dan 29./30. rujan 2009. godine

KRIMINALITET

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji.

Pet kaznenih djela počinjeno je na području Kutine, četiri na području Petrinje te po jedno na području Hrvatske Kostajnice, Siska i Gvozda.

Zabilježene su tri teške krađe, po dvije krađe i prijevare te po jedno kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, izbjegavanja carinskog nadzora, prijetnje, tjelesne ozljede te uništenja i oštećenja tuđe stvari.

 
JAVNI RED I MIR 
 

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno na ulici u Novskoj gdje su se verbalno i fizički sukobila tri muškarca.

 
NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI
 

Policija je postupala u jednom slučaju nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjenom u Hrvatskoj Kostajnici gdje je optužni prijedlog podnesen protiv sina koji je verbalno i fizički napao oca.

 
PROMET
 

Na prometnicama se dogodilo osam prometnih nesreća, tri na području Siska, po dvije na području Kutine i Petrinje te jedna na području Novske.

U pet nesreća s ozlijeđenim osobama dvije su osobe teško, a četiri su lakše ozlijeđene, dok je u tri nesreće nastala samo materijalna šteta.

U dvije nesreće je utvrđena alkoholiziranost sudionika, a u njima je jedna osoba lakše ozlijeđena.



Stranica