Kaznena prijava za teško ubojstvo

Nakon otpuštanja s bolničkog liječenja, policijski službenici Policijske postaje Novska jučer su uhitili 57-godišnjeg muškarca s područja Novske, osumnjičenog za ubojstvo

Nakon otpuštanja s bolničkog liječenja, policijski službenici Policijske postaje Novska jučer su uhitili 57-godišnjeg muškarca s područja Novske, osumnjičenog za ubojstvo 43-godišnje supruge, počinjeno 17. listopada u mjestu Stara Subocka, Grad Novska.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je na štetu svoje supruge počinio kaznena djela teškog ubojstva i nasilničkog ponašanja u obitelji, a osim toga, osumnjičen je i za kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, jer je u pretrazi njegovog doma, obavljenoj po nalogu Županijskog suda u Sisku, pronađena i oduzeta ručna bomba, zatvarač za pušku i puščano streljivo, što je nezakonito posjedovao.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 57-godišnjak je uz kaznenu prijavu doveden istražnom sucu Županijskog suda u Sisku koji mu je odredio zadržavanje od 48 sati u Zatvoru u Sisku.

Osim podnesene kaznene prijave biti će i prekršajno prijavljen zbog nasilničkog ponašanja u obitelji i počinjenih prekršaja iz Zakona o oružju.



Stranica